Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 500 g de carottes, en rondelles
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 50 g de mascarpone
- 175 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- le zeste d'un citron vert non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 min
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35 min
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Soupe de châtaigne au bleu
35 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Crème de brocoli aux noisettes
1 Std.
Soupe de petits pois à la menthe
25 min