Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de feuilles de blette, hachées au couteau
- 1600 g de tomates pelées
-
500
g de brocciu, bien égoutté
nebo 500 g de ricotta - 2 jaunes d'œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 paquet de cannelloni à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1390 kJ / 332.6 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 623 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Gratin de blettes
1 godz.
Aubergines à la bonifacienne
2 godz.
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 godz. 15 min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2 Std. 10 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 godz.
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min