Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de feuilles de blette, hachées au couteau
- 1600 g de tomates pelées
-
500
g de brocciu, bien égoutté
nebo 500 g de ricotta - 2 jaunes d'œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 paquet de cannelloni à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1390 kJ / 332.6 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 25.6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 623 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte aux blettes
13h
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1h 5min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Gratin de blettes
1 Std.
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 Std. 15 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min