Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g Bulgur
- 400 - 800 g Wasser
- ½ - 2 EL Öl
- ½ - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Dinkelkörner, gekocht
8 Std. 40 Min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Hirse, gekocht
45min
Gemischtes Gemüse anbraten
30min
Paprika anbraten (400 g)
25min
Auberginen anbraten (400 g)
35min
Brauner Langkornreis, gekocht
55 Min
Geschälter Dinkel, gekocht
35min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Jasminreis, gekocht
35min