Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 500 g Bulgur
- 400 - 800 g Wasser
- ½ - 2 EL Öl
- ½ - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Jasminreis, gekocht
35min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Auberginen anbraten (200 g)
30 min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Dinkelkörner, gekocht
8 godz. 40 min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 min
Auberginen anbraten (400 g)
35min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 godz. 40 min
Hirse, gekocht
45 min
Brauner Langkornreis, gekocht
55min
Paprika anbraten (400 g)
25min