Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Tomatenmark
- 30 g Butter, in Stücken
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 2 EL Minze, getrocknet
- 30 g Reis
- 20 g Bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Chiliflocken
- 1470 g Wasser, zimmerwarm
- 1 Zitrone, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1660 kJ / 397 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Tomatensuppe mit Bulgur
50min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Marokkanische Harira
1 godz.
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min