Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 500 g di petto di pollo senza pelle
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 120 g di porro a pezzi (1 cm)
- 1 spicchio di aglio a pezzi
- 1 peperoncino rosso senza semi, a pezzi (volitelně)
- 1 foglia di alloro secca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di orzo perlato
- 140 g di carote a rondelle (5 mm)
- 1000 g di acqua bollente
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa - 100 g di spinaci baby freschi
-
75
g di piselli in scatola, sgocciolati
nebo 75 g di piselli surgelati, decongelati - sale q.b.
- pepe macinato fresco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1301 kJ / 309 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e fagioli
1h
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Zuppa di patate e mais
55min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Zuppa di legumi e verdure
40min
Zuppa di ceci e polpettine
50min