Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2186 kJ / 522 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 152.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Coulant de turrón
15min
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Granizado de café capuchino
5min
Baklava de chocolate - Turquía
4 godz. 45 min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Pan de Calatrava al vapor
1 Std. 15 Min
Coca de llanda
40 min
Flan de turrón
3 Std. 40 Min