
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 522 kcal / 2186 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 40.6 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 152.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de turrón
1hod. 20min
Natillas de horchata
50min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2hod. 30min
Almoixàvenas
1hod. 30min
Monas de Pascua
2hod. 40min
Buñuelos de viento de calabaza
1hod. 10min
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2hod.
Pan de Calatrava al vapor
1hod. 15min
Milhojas de merengue
1hod. 40min
Flan de turrón
3hod. 40min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2hod.
Coca de llanda
40min