Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2186 kJ / 522 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 152.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Gazpacho de mero
1 Std. 10 Min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Leche merengada
5 min
Semifrío de nata con piñones y pistachos
6 Std.
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Flan de café
4h 20min
Tiramisú de chocolate
5 godz. 20 min
Coca de llanda
40min
Flan de turrón
3 godz. 40 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min