Delicia de jijona con corazón de mango

Delicia de jijona con corazón de mango

4.2 25 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 13hod. 10min.
12 raciones

Suroviny

Gelatina de mango
  • 2 hojas de gelatina
  • 200 g de mango maduro en trozos
  • 100 g de azúcar
  • 20 g zumo de limón
Bizcocho plancha
  • 2 huevos
  • 60 g de azúcar
  • 60 g de harina
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 300 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 550 g de leche
  • 200 g de nata
  • 100 g de azúcar
  • 2 sobres de cuajada en polvo (24 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 81.8 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 1304 kJ / 312 kcal
Tuk 13.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 41.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...