
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de mango
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de mango maduro en trozos
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Bizcocho plancha
- 2 huevos
- 60 g de azúcar
- 60 g de harina
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 550 g de leche
- 200 g de nata
- 100 g de azúcar
- 2 sobres de cuajada en polvo (24 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 312 kcal / 1304 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Sodík
- 81.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta gijonesa
4hod.
Tarta de turrón
1hod. 20min
Mousse de sidra con su gelatina
2hod. 20min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4hod. 30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4hod. 30min
Tarta de chocolate blanco
8hod. 15min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24hod.
Flan de turrón
3hod. 40min
Tarta mousse de piña
6hod. 30min
Tarta mousse de limón
4hod. 30min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12hod. 40min
Tarta de manzana y flan
3hod. 20min