Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de turrón
- 1 hoja de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de turrón de Jijona blando
Bizcocho
- 4 huevos
- 10 g de miel
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 120 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
Montaje y decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de agua
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 12 unidades
- Kalorie
- 17599 kJ / 4210.3 kcal
- Protein
- 84.6 g
- Sacharidy
- 410 g
- Tuk
- 248 g
- Nasycený tuk
- 120.4 g
- Vláknina
- 46.1 g
- Sodík
- 1264.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Tarta San Marcos
4h
Tarta Sacher
3h
Roscón adikosh
8h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Nata de trufa
8h 15min
Tarta adikosh
2h
Brazo de gitano
3h