Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de turrón
- 1 hoja de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de turrón de Jijona blando
Bizcocho
- 4 huevos
- 10 g de miel
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 120 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
Montaje y decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de agua
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 12 unidades
- Kalorie
- 17599 kJ / 4210.3 kcal
- Protein
- 84.6 g
- Sacharidy
- 410 g
- Tuk
- 248 g
- Nasycený tuk
- 120.4 g
- Vláknina
- 46.1 g
- Sodík
- 1264.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocaditos de turrón
1h 40min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Nata de trufa
8h 15min
Rollo de chocolate
3h 15min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3 Std.
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Magdalenas de nata
1h
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min