Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 700 g de viande hachée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de gruyère, coupé en tranches (0,5 cm d'épaisseur et 5 cm de côté)
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1301.7 kJ / 312.7 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 299.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Steaks hachés façon thaïe
50min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40min
Spaghettoni à la carbonara
20 Min
Omelette au poulet
40min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 godz. 5 min
Poulet au vin rouge
55 min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 Min
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35min