Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 468 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabi-Eier-Salat
1h 15 min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30 min
Hähnchen-Bärlauch-Geschnetzeltes
30min
Glubschaugen
1 godz.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2h
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50min
Heringssalat
1h 5 min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 godz.
Eingelegte Honiggurken
10h 15min
Eiersalat mit Putenbrust
45 min