Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 468 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heringssalat
1h 5min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1u.
DDR - Soljanka
1u.
Zucchini-Frühstücks-Nester
30 min
Tote Oma
50min
Buletten mit Pilzrahm
1u.
Wildgulasch mit Schokolade
3 godz. 50 min
Bärlauch-Scones
35min
Schnelle Marinade für Grillfleisch
15min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50min
Bouletten griechisch
25 min