Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 200 g Fleischwurst, fettarm
- 50 g Cornichons, in Stücken
- 4 Radieschen (60 g)
- 10 g Weißweinessig
-
150
g Joghurt, 1,5% Fett
nebo 150 g Joghurt, 0,1% Fett - ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 232 kJ / 56 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 min
Bratwurstsalat
20 min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Hüttenschmaus
5 min
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Ruck-zuck-Salat
10 min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15 min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30min
Brokkoli-Wurst-Salat
10 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 Min
Quark-Radieschen-Aufstrich
5 min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15min