
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Braten
- 900 g Wildgulasch
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 50 g Kirschkonfitüre
- 2 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Rinderfond
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Würfeln (5 mm)
- 150 g Champignons geviertelt oder geachtelt
- 40 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 859 kcal / 3597 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1hod. 30min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1hod. 10min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1hod.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3hod. 40min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Ochsenbäckchen
5hod.
Winzertopf
2hod. 40min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10hod. 45min