Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Braten
- 900 g Wildgulasch
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 50 g Kirschkonfitüre
- 2 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 800 g Rinderfond
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 150 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- 40 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3597 kJ / 859 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Winzertopf
2j 40 menit
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Ochsenbäckchen
5h
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rehmedaillons mit Walnussrisotto
45min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10min