Hirschgulasch-Suppe

Hirschgulasch-Suppe

4.9 232 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    1 EL
  • Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
    1 TL
  • Wild-Gewürz
    1 TL
  • Tomatenmark
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • Hirschbraten in Würfeln (2,5 cm)
    700 g
  • Wildfond
    600 g
  • Mehl
    35 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Kartoffeln in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • braune Champignons geviertelt
    250 g
  • Preiselbeerkompott
    70 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 846 mg
Protein 40 g
Kalorie 1301 kJ / 311 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...