Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 846 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasch
2h
Mafalde mit Ente und Kürbis
45min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3u. 15min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10min
Wildschwein Bolognese
35min
Wildgulasch mit Schokolade
3 Std. 50 Min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4h
Ochsenbäckchen
5h
Rheinischer Sauerbraten
51h
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min