Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 846 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasch
2 Std.
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Ochsenbäckchen
5 godz.
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1hod. 30min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50 Min
Kabeljau auf Porree-Kohlrabi-Gemüse
40 Min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Hummer Thermidore
35 min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 Min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min