Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcochos de chocolate
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de polvo de hornear
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 70 g de cacao puro en polvo
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar los moldes
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- ¼ de cucharadita de sal
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 100 g de azúcar moreno
- 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Relleno de crema de chocolate
- 100 g chocolate con 50% de cacao, en trozos
- 20 g de cacao puro en polvo
- 80 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
- 1 pellizco de sal
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 350 g de leche condensada
Ganache de chocolate
- 150 g chocolate con 50% de cacao, en trozos
- 250 g de fresas
- 80 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2575 kJ / 615 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 61.6 g
- Tuk
- 39.5 g
- Nasycený tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 297.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min
Red velvet cake
5h
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Ganache de chocolate
1h 10 min
Chocolate fudge cake
5 Std. 45 Min
Tarta fondant
5 Std. 30 Min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Tarta para celebraciones
7h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min