Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de azúcar
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 12749.1 kJ / 3047.1 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 126.1 g
- Tuk
- 287.8 g
- Nasycený tuk
- 182.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 91.3 mg
Alternativní recepty
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Almíbar básico
10 Min
Crema catalana
40 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Crema pastelera
10 Min
Glaseado blanco
5 Min
Masa choux
2 Std.
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Nata de trufa
8h 15min
Nata montada
10 Min