Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g azeite
nebo 20 g óleo vegetal - 1 dente de alho
- 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 847.3 kJ / 202.5 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 79.4 mg
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em tiras
15 min
Saltear frango em cubos
15 min
Saltear carne de porco em cubos
15 min
Saltear carne de peru em cubos
15 min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear bacon com frango em tiras
15 min
Saltear carne de porco em tiras
15 min
Saltear frango em tiras
15 min
Saltear carne de peru em tiras
15 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 min
Saltear camarão
15 min