Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3709 kJ / 885 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 221 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Sucre glace
5 Min
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Sauce au caramel
1h 30 min
Crème dessert
15 Min
Caramel de base
25min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Riz au lait caramel
1h 30 min
Sucre glace (200 g)
5 Min