Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3709 kJ / 885 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 221 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramel de base
25 Min
Îles flottantes
40 Min
Crème anglaise
15 Min
Sucre glace
5 Min
Riz au lait caramel
1h 30min
Crème dessert
15 Min
Caramel liquide
25 Min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Sauce au caramel
1h 30min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 Min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min