Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de sucre en poudre
- l'écorce d'une gousse de vanille, bien sèche
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1343.7 kJ / 321.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 59.2 mg
Alternativní recepty
Bûche de Noël à la fève tonka
3h
Crème brûlée à la badiane
4h 15min
Cheesecake et coulis de fraises
1u. 5min
Mousse aux 3 chocolats
5 godz. 40 min
Tarte aux fraises
3h
Crème brûlée à la cardamome
1u. 10min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.
Choux à la crème
1u. 5min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2sa 45 dk
Mousse chocolat-tonka
4óra 20p
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème pâtissière XXL
15 Min