Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 2 cucharaditas de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 trozo de guindilla seca
- 1 cucharadita de sal
- 60 g de aceite
- 30 g de vinagre
- 1 rabillo de ternera (de 1,5 kg aprox.) sin el nervio central
- 1500 g de agua
- 800 g de patatas harinosas (para puré) peladas y en trozos
Puré de patatas
- 250 g de leche
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 10 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1284 kJ / 307 kcal
- Protein
- 28.55 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 1.75 g
Alternativní recepty
Salsa bearnesa
15min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Pollo al chilindrón
45 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pollo en pepitoria
45 min
Salsa vizcaína
40 Min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15min
Sabayón
15min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Carne picada
35min
Caldereta de cordero
50min