
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
nebo 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Terminación
- harina de fuerza para espolvorear
- 4 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 pellizco de sal
- 16 tomates cherry cortados en dos
- 90 g de rúcula
-
200
g de queso burrata
nebo 200 g de mozzarella fresca de búfala
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 834 kcal / 3489 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 37.8 g
- Sacharidy
- 98.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza margarita
1 godz. 45 min
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Pizza marinera
1 godz. 40 min
Pizza genovesa de cebolla
1 godz.
Pizza cuatro estaciones
1 godz. 30 min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min
Pizza blanca con rúcula
1 godz. 30 min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 min
Focaccia de Puglia
1 godz.
Pizza de jamón y champiñones
1 godz. 45 min