Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
nebo 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Terminación
- harina de fuerza para espolvorear
- 4 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 pellizco de sal
- 16 tomates cherry cortados en dos
- 90 g de rúcula
-
200
g de queso burrata
nebo 200 g de mozzarella fresca de búfala
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 98.8 g
- Tuk
- 37.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza de invierno
9 Std.
Focaccia de Puglia
1 Std.
Pizza margarita
1h 45 min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Pizza de patata con verduras
1h 45 min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45 min