Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
nebo 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (10 g) - 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Terminación
- harina de fuerza para espolvorear
- 4 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 pellizco de sal
- 16 tomates cherry cortados en dos
- 90 g de rúcula
-
200
g de queso burrata
nebo 200 g de mozzarella fresca de búfala
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 98.8 g
- Tuk
- 37.8 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini con quesos y tomates secos
20 min
Pizza margarita
1h 45min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Calzone vegetariano
1h 50 min
Tozzetti
1h 30min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza marinera
1h 40min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min