Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 30 g de azúcar
- 1 huevo
- 120 g de mantequilla (Lurpak®)
- 250 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Crema
- 5 yema de huevo
-
1000
g de queso ricota
nebo 1000 g de queso quark - 600 g de leche
- 250 g de azúcar
- 120 g de aceite de girasol
- 2 sobres de preparado en polvo para natillas
- 5 claras de huevo
- 100 g de azúcar glas
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Flan de nata y vainilla
5h 50min
Cheesecake con salsa de caramelo
4 godz. 20 min
Pudin diplomático
1h 40min
Flan de queso con mousse de arándanos
1u.
Mini cheesecake de plátano
2h 20min
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3 godz. 15 min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Flan de chocolate blanco
12h 20min
Cheesecake de chocolate con merengue
3hod. 35min
Flan de París con merengue
10 Std.
Bomba de chocolate
4h
Flan de avellanas
5 Std. 15 Min