Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 cucharadita de manteca fundida
- 120 g de azúcar
- 4 huevo
- 120 g de harina 0000
- 2 pellizco de sal
- 500 g de agua
- 150 g de hojas de espinaca frescas
- 200 g de queso crema
- ½ cucharadita de eneldo fresco picado
- 150 g de salmón ahumado en fetas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 302.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Salsa criolla
5min
Buñuelos de acelga
45 Min
Chipa
30min
Tarta de jamón y queso con masa licuada
40min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Pan dulce navideño
1 Std. 40 Min
Licuado de banana y dulce de leche
5min
Fainá
2 Std. 10 Min
Galletitas con confites de chocolate
1h
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min