
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 256.8 kcal / 1078.4 kJ
- Protein
- 1.9 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Christmas Spice Mix
5 Min
Curried almonds
25 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 Std. 35 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Quark
3 Std.
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Coconut lime spritzer
5 Min
Chocolate hazelnut kisses
2 Std. 20 Min