Zařízení & příslušenství
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4.3 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Red onion relish
50min.
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2hod. 15min.
Barbecued pork ribs
26hod. 15min.
Green onion flatbreads
55min.
Kiwifruit jam
4hod. 35min.
Lemon pepper seasoning
1hod. 35min.
Chewy pistachio biscuits
45min.
Vindaloo pork
5hod. 10min.
Marinated feta cheese
170hod.
Sticky drumettes
2hod. 45min.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min.
Gluten free Christmas fruit cake
7hod. 35min.