Zařízení & příslušenství
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
4.3 mg
Protein
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tuk
2.7 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2hod. 30min.
Lime glaze
40min.
Star anise and cinnamon syrup
45min.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2hod. 30min.
Cold cut pork sausage
1hod. 30min.
Homemade cheese slices
1hod. 15min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Traditional cocktail sauce
5min.
Pumpkin and golden syrup pudding
1hod. 10min.
Wholegrain mustard
120hod.
Passionfruit and coconut slice
5hod.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min.