Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Strawberry and thyme butter
10 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Spiced Polish Christmas cake
99 Std. 30 Min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Rosewater madeleines
30 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min