Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 49.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 4.3 mg
Alternativní recepty
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 Std. 35 Min
Cheesecakes in jars
4 Std.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Coffee semifreddo
6h 30min
Parmesan cheese crisps
15 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min