Kompatibilní verze
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Saffron and sage bread
- 200 g mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)
- 100 g nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)
- 150 g water
- 1 pinch saffron
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- 500 g baker's flour
- 10 g dried instant yeast
- 50 g honey
- 3 eggs
- 40 g unsalted butter, softened
- 150 g full cream milk
- 1 pinch salt
- 15 fresh sage leaves, finely chopped
- 1 tsp ground cinnamon
Ginger butter
- 120 g glacé ginger
- 1 tsp ground ginger
- 150 g unsalted butter, cut into cubes (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1878.8 kJ / 447.3 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 20.4 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 48.3 mg
Alternativní recepty
Rustic bread
2 Std.
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
"Little house" slice
6h 30 min
Mick's ciabatta rolls
21hod. 20min
Almond shortbread biscuits
2h 10min