Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almond milk
- 220 g raw almonds
- 660 g water
- 4 pitted dates
- ½ tsp natural vanilla extract
Coconut milk
- 300 g desiccated coconut
- 1000 g water
Jelly
- 200 g water, room temperature
- 2 tsp agar agar powder
- 150 g pure maple syrup
- ⅛ tsp natural almond extract, to taste
Pineapple Syrup
- 150 g fresh pineapple, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- 1 tbsp orange liqueur (e.g. Grand Marnier®) (volitelně)
- 140 g water
- 2 tbsp soft dark brown sugar
Assembly
- 100 g fresh pineapple, flesh only, cut into cubes (5 mm)
- 30 g coconut flakes, toasted
- 6 sprigs fresh mint, leaves only, finely sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2237.6 kJ / 532.8 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 42.5 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 24.4 mg
Alternativní recepty
Almond pastry
25 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Spiced pumpkin palmiers
2 Std. 50 Min
Apples with cider sabayon sauce
40 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20 min
Rustic bread
2 Std.
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Cheat's sourdough
74h
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min