Zařízení & příslušenství
Cold cut pork sausage
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
10 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
pork loin cut into pieces (3 cm), partially frozen500 g
-
speck cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
dried mixed herbs to coat1 - 3 tbsp
-
water700 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
511.5 mg
Protein
15.4 g
Kalorie
375.6 kJ /
89.4 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1hod.
Ghost meringues
12hod. 25min.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2hod.
Camembert with cranberries and almonds
30min.
Chocolate and strawberry domes
51hod.
Coconut lime spritzer
5min.
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min.
Tomatoes with wasabi dressing
10min.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2hod. 25min.
Black forest pavlova stack
5hod. 30min.
Tuna dip
15min.