Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di pancetta di maiale
nebo 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Sgabei
3 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Kalács (Pane ungherese)
3 Std.
Coppia ferrarese
1h
Focaccia tirolese
3 godz. 30 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Gnocco emiliano
4h 50min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Tigelle
3 Std. 50 Min