Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di pancetta di maiale
nebo 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 8.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Piadina al miele
1h 10 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Zuppa imperiale
1j
Crostini dorati
4j 30 menit
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Ciambella romagnola
1j
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4j 5 menit
Gnocco fritto modenese
35 Min
Passatelli
45 Min
Tigelle
3j 50 menit