
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di pancetta di maiale
nebo 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
nebo 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 303.2 kcal / 1268 kJ
- Protein
- 8.6 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Passatelli
45 min
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Focaccia al latte
6 godz. 30 min
Torta al testo
1 godz.
Focaccia di ceci saporita
3 godz.
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Tigelle
3 godz. 50 min