Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignon
- 30 g de beurre
- 400 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (gambas)
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 c. à café de caviar (volitelně)
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés et ciselés
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 744 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Purée de pommes de terre et de légumes
45 min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Crème fouettée
10min
Velouté de légumes
35min
Sorbet aux fruits
10min
Crème caramel
3h
Gâteau marbré
2 Std. 10 Min
Glace aux fruits
5min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Velouté de courgette
25min
Brioche
8h
Mousse aux fruits rouges
5h