Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignon
- 30 g de beurre
- 400 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (gambas)
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 c. à café de caviar (volitelně)
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés et ciselés
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 744 kJ / 179 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Purée de pommes de terre et de légumes
45 Min
Brioche
8h
Crème caramel
3 Std.
Glace aux fruits
5 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Crème fouettée
10 Min
Velouté de légumes
35 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 Min
Couscous de crevettes et sa bisque
1 Std.
Sorbet aux fruits
10 Min
Velouté de courgette
25 Min