Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 bouquet de persil plat frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
- 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 310 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Goulasch
50min
Blanquette de veau
1sa 15 dk
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1sa 15 dk
Pot-au-feu
1h 40min
Bœuf bourguignon
2sa 30 dk
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 dk
Poulet basquaise
50min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Sauté de veau Marengo
55 min
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min
Lapin aux pruneaux
1h