Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch, in feinen Streifen
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2373 kJ / 567 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 989 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauch-Hörnchen
55 min
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Bärlauch-Schupfnudeln
1 Std. 20 Min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1 Std. 20 Min