Bärlauchstrudel

Bärlauchstrudel

3.8 12 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Strudelteig
  • Mehl
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Wasser lauwarm
    120 g
  • Öl
    20 g
Füllung und Fertigstellung
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Butter weich, in Stücken
    20 g
  • Milch
    120 g
  • gekochte Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    400 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    30 g
  • Eigelb
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL
  • krause Petersilie gehackt
    1 EL
  • Majoran
    ½ TL
  • Öl zum Bestreichen
  • Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen
    30 g
  • Feta in Würfeln (1 cm)
    150 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 989 mg
Protein 17 g
Kalorie 2373 kJ / 567 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 77 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...