
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser lauwarm
- 20 g Öl
Füllung und Fertigstellung
- 1 Zwiebel halbiert
- 20 g Butter weich, in Stücken
- 120 g Milch
- 400 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 30 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 1 EL krause Petersilie gehackt
- ½ TL Majoran
- Öl zum Bestreichen
- 30 g Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen
- 150 g Feta in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 567 kcal / 2373 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 77 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 989 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Schupfnudeln
1hod. 20min
Kirschenstrudel
1hod. 45min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1hod. 40min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1hod.
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1hod. 30min
Topfen-Marillen-Strudel
1hod. 30min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1hod.
Kräuterschöberlsuppe
35min