Kompatibilní verze
Bärlauchpalatschinken mit Lammhaschee und Sauerrahmdip
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Dinkelkörner
- 80 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
-
40
g Dinkelmehl
nebo 40 g Weizenmehl, glatt - 390 g Milch
- 3 Eier (Größe M)
- 2 ¼ TL Kräutersalz
- 100 g Sauerrahm
- 100 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise für den Dip
- 550 g Lammfleischwürfel, sehnenfrei (ca. 3 cm)
- 120 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kapern, gesalzen
- Butter zum Ausbacken
- 20 g Tomatenmark
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (2-3 mm)
- etwas Kürbiskernöl zum Dekorieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3323 kJ / 793 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Bärlauchpesto
20 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Schöberl
20 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1h
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min