
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nockerl
- 100 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Dinkelgrieß
- 1 Eidotter
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kurkuma, gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
Suppe
- 100 g Erdäpfel, mehlig geschält und halbiert
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Butter zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Vogerlsalat
- 100 g Schlagobers
- 30 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 270 kcal / 1133 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Bärlauchcremesuppe
30min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Basilikumsuppe
25min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Zucchinicremesuppe
25min
Rote-Rüben-Suppe
45min