Torta salata pasquale

Torta salata pasquale

4.6 34 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
8 fette

Suroviny

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • farina tipo 00 q.b.
Ripieno
  • 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 5 uova
  • 400 g di spinaci baby freschi
  • 300 g di ricotta di pecora ben scolata
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 120 mg
Protein 15.6 g
Kalorie 1650.6 kJ / 424.4 kcal
Tuk 31.1 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 18.7 g
Sacharidy 21.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...