Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 500 g di acqua
- 5 uova
- 400 g di spinaci baby freschi
- 300 g di ricotta di pecora ben scolata
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1650.6 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 31.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 120 mg
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta salata bietole e uova
2h
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min.
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Mini pasqualine
1h 30min
Pitta chicculiata
4u. 45min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta pasqualina (senza glutine)
2h
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min