Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli

Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli

3.9 27 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (3x3 cm)
  • 1 mela
  • 50 g di birra chiara
  • 30 g di uvetta precedentemente ammollata e strizzata
  • 20 g di pinoli
  • 30 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 33.9 g
Kalorie 1590 kJ / 380 kcal
Tuk 22.1 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 10.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...