Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maiale
- 800 g di carne di maiale, magra, senza nervi, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 100 g di farina di grano
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di acqua
- 300 - 400 g di olio per frittura
Verdure e salsa agrodolce
- 250 g di cipollotti, in quarti
- 150 g di peperone verde, a pezzi
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 120 g di zucchero
- 80 g di aceto di riso
- 20 g di salsa di soia
- 40 g di ketchup
- 250 g di acqua
- 2 - 3 gocce di Tabasco
- 150 g di carote, a rondelle
- 15 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2123 kJ / 508 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Maiale allo zenzero
25 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Yakisoba con gamberi
30min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30min
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1 Std.
Goulash ungherese
1h 45min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 godz. 5 min