Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung
- Wasser
- 1 Zitrone, in Scheiben
- 2 - 3 Artischocken, frisch, je nach Größe
Garen und Fertigstellung
- 1600 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 10 g Essig
- 2 Scheiben Zitrone, unbehandelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 470 kJ / 112 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 28.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artischocken alla Romana
50min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Kale-Chips
40min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13u. 30min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Moules et frites
45min
Pulpo
2h
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1h 30min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min