Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 90 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sugo
- 30 g di cipolla a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 70 di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli al formaggio
1h
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1h
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 λεπτ.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h