Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo zabaione
12h 15 min
Polenta al formaggio
1 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Fonduta con tartufo bianco
2u. 20min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1u. 40min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Flan di carote
50 min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Fonduta svizzera
20min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Fonduta
8 Std. 20 Min