Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semolino dolce
1 godz.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fonduta svizzera
20 Min
Polenta al formaggio
1 godz.
Bagna cauda
35min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Mini bonet
2 Std.
Fonduta
8 Std. 20 Min