Polenta con fonduta di formaggi

Polenta con fonduta di formaggi

4.7 178 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porzioni

Suroviny

Fonduta di formaggi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di Gorgonzola
  • 50 g di Fontina a pezzi
  • 50 g di Taleggio a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di mais bramata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 22.1 g
Kalorie 3335 kJ / 797 kcal
Tuk 41.8 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 83 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...