Polenta con fonduta di formaggi

Polenta con fonduta di formaggi

4.7 176 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 15min
4 porzioni

Suroviny

Fonduta di formaggi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di Gorgonzola
    50 g
  • di Fontina a pezzi
    50 g
  • di Taleggio a pezzi
    50 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
Polenta
  • di acqua
    1500 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di farina di mais bramata
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 797 kcal / 3335 kJ
Protein 22.1 g
Tuk 41.8 g
Sacharidy 83 g
Vláknina 3.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...