
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi
- 50 g di Taleggio a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 797 kcal / 3335 kJ
- Protein
- 22.1 g
- Tuk
- 41.8 g
- Sacharidy
- 83 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini ai porri
55min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1hod.
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1hod. 10min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min
Fonduta svizzera
20min
Flan ai quattro formaggi
1hod.
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1hod.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Polenta al formaggio
1hod.
Fonduta
8hod. 20min