Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g water
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 5241.7 kJ / 1252.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 136 g
- Nasycený tuk
- 82.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 263.9 mg
Alternativní recepty
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Custard (TM6)
15 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2sa 20 dk
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Poached eggs with blade cover
30min
Lemon curd (TM6)
15 min
Poached eggs using blade cover
30min
Béarnaise sauce
20 min
Custard
10 min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Béchamel sauce (TM6 )
15 min