
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes coupées en deux
- 400 g de vin rouge type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 282.5 kcal / 1168.7 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Sodík
- 63.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce marchand de vin
1hod. 15min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1hod. 25min
Sauce béarnaise
20min
Sauce choron
20min
Sauce au vin doux
55min
Rillettes de porc tradition
12hod.
Sauce cocktail
10min
Sauce au cidre
20min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2hod.
Sauce périgourdine
35min
Sauce bordelaise
45min
Sauce chasseur
35min