Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce marchand de vin
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 400 g de vin rouge, type bordeaux
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
La côte de bœuf
- 1 côte de bœuf (taille adaptée à celle du Varoma)
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1168.7 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 63.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45 min
Mayonnaise au curry
10min
Sauce soubise
30 min
Sauce au poivre
25 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Sauce périgourdine
35 min
Sauce cocktail
10min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Beurre d'escargot
10min
Sauce gribiche
15 Min