Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 110 g de farine de blé (10 g pour le plan de travail)
- 40 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 100 g de beurre très froid, coupé en morceaux de 2 cm
La soupe
- 450 g d'oignons jaunes, émincés en lamelles de 2 mm d'épaisseur
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de farine de blé, et 10 g pour le plan de travail
- 1 ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 1000 g d'eau
- du sel (volitelně)
- du poivre moulu
- 200 g de vin jaune du Jura
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1965 kJ / 471 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de pommes de terre
45min
Feuilleté d'endives sautées au balsamique
1 Std. 5 Min
Pâtes fraîches jaunes
1h
Soupe au lait ribot
40min
Sauce à l'oseille
35min
Soupe à l'oignon
50 min
Bouillon d'oignon
55 Min
Pâtes fraîches
1h
Soupe à l'oignon
1h
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 Std. 45 Min
Soufflé au fromage express
45min