Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g cebuli, przekrojonej na pół
nebo 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół - 200 g wędliny, np. kiełbasy lub szynki, pokrojonej na kawałki
- 2 jajka, ugotowane na twardo, obrane, pokrojone w ćwiartki
- 40 - 50 g majonezu
- 1 łyżeczka musztardy
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 łyżki szczypiorku, posiekanego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 335.2 kJ / 80.1 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 275.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z tuńczyka
20min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Twarożek kanapkowy
5min
Pasta z serka z rzodkiewką
5min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta jajeczna
5min
Pasta z łososia
5min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 Min