Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, do natłuszczenia formy
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oleju
- 1 biała bułka, czerstwa, namoczona i dobrze odciśnięta
- 800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 6 jajek, 2 surowe i 4 ugotowane na twardo
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 206.8 mg
Alternativní recepty
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 Std. 25 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pasztet po krakowsku
2 Std. 40 Min
Pasta z wędliny
10min
Klops z papryką i jajkiem
1 Std. 40 Min
Pasztet
3 Std.
Schab chrzanowy
2h 30min