Glace à l'abricot

Glace à l'abricot

4.2 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 600 g d'abricots frais dénoyautés et coupés en deux
  • 60 g de sucre en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 2 cm de gingembre frais pelé et râpé
  • 100 g de ricotta

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3 g
Kalorie 470 kJ / 112 kcal
Tuk 2 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...