Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 751.3 kJ / 179.6 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 140.7 mg
Alternativní recepty
Pain d'épices
1 Std. 15 Min
Sablés de Pâques
1 Std. 30 Min
Sablés d'antan
1 Std. 30 Min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Biscuits à l'orange et aux noix
1 Std. 20 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Petits bonshommes aux épices
1 Std.
Biscuits de Noël aux épices et au miel
2h 35 min.
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min
Brioche des rois
6h 35min