Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 751.3 kJ / 179.6 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 140.7 mg
Alternativní recepty
Biscuits de Noël aux épices et au miel
2h 35 min
Brioche des rois
6h 35min
Pain d'épices
1h 15 min
Sablés d'antan
1h 30min
Berawecka d'Alsace
3h
Petits bonshommes aux épices
1h
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15 min
Cake aux fruits confits
4h 30 min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min