Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 751.3 kJ / 179.6 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 140.7 mg
Alternativní recepty
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Pain au maïs portugais
5h
Bugnes du carnaval
3h 35min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Sablés au citron
1h 40min
Brioche aux pralines
8 godz. 35 min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 godz.
Cannelés bordelais
13h 30min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min