Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g d'eau
- 1000 g de pêches
- 600 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 20 feuilles de verveine
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4113 kJ / 983 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 230 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture abricot-gingembre
1 Std. 55 Min
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de melon au basilic
2 Std. 40 Min
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture de framboises
1h 5min
Confiture figue et vanille
40 min
Confiture de poires
6 godz.
Confiture figue-romarin
50min