Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 50 g de chile mulato, desvenado
- 100 g de ciruelas pasas deshuesadas
- 50 g de jitomate
- 20 g de aceite
- 1 cucharada de sal
- 700 g de agua
- 2 clavos de olor
- ½ rama de canela
- 1 pizca de comino en polvo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1000 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos de 5 x 5 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1084 kJ / 258 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Tortitas de pollo en salsa verde
1h
Cerdo entomatado
50 min
Pollo con mole de San Fernando
45 min
Pollo encacahuatado
45 min
Entomatado de cerdo
1h
Pollo con chipotle y nuez de la india
45 min
Pollo con mole
1h
Salpicón de res
40 min
Adobo con carne
50 min
Pescado a la veracruzana
30 min