Zařízení & příslušenství
板栗香菇雞
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切片5 克
-
蔥 切段10 克
-
新鮮香菇 切塊150 克
-
熟板栗 切對半140 克
-
帶皮雞腿肉 切小塊1 隻
-
醬油20 克
-
蠔油10 克
-
100 克 水高湯100 克
-
細砂糖1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.02 g
Kalorie
1008 kJ /
241 kcal
Tuk
10.52 g
Vláknina
3.75 g
Sacharidy
20.14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan