Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 去骨去皮雞腿肉 ,去筋,切塊(約3公分)
- 200 克 綜合淡色蔬菜 (如:西洋芹、洋蔥、蒜頭、青蒜),切塊
- 4 枝 新鮮綜合香草 (如:迷迭香、百里香、巴西利),只取葉子
- 150 克 粗鹽
- 100 克 白酒
- 1 片 乾月桂葉
- 1 粒 丁香
-
5
粒 胡荽籽 (香菜籽)
nebo ½ 茶匙 胡荽粉 (香菜籽粉)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 678.5 kJ / 162.3 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.5 g