Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 g de sal fina
- 4 dientes de ajo, pelados
- 20 g de echalot, pelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4263 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 2530 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sándwich de filete de res
2h 30min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 Std.
Sal de romero
5 min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Sal roja
5 min
New York con salsa bernesa
45hod.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Hamburguesa trufada
40 Min